CEL MAI NOU STANDARD IN TRICOLOGIE

Ce este TricoLab?

Fie ca urmariti efectuarea unui implant de par sau numai a unui tratament care sa imbunatateasca densitatea firelor de par de la nivelul scalpului, evaluarea tricoscopica TrichoLAB este solutia neinvaziva si rapida prin care poate fi stabilit statusul actual al scalpului dvs.

Un diagnostic cert poate fi dat doar atunci cand este identificata cauza caderii parului. Este deci crucial pentru conduita terapeutica ulterioara, sa fie stabilit intr-un mod cat mai obiectiv tipul alopeciei prezente. Astfel pe baza unei investigatii dermatoscopice (Tricholab), oferita de cei de la Fotofinder, medicul poate identifica mult mai usor afectiunea de fond si inclusiv poate evalua evolutia sub tratatament a pacientului.

Programeaza o Consultatie si incepe tratamentul cat mai curand!
Rezerva acum
TrichoLab este una dintre investigatile folosite si inainte de efectuarea implantului de par, aceasta putand obiectiva tipul si cantitatea de foliculi pilosi prezenti la nivelul zonei donoare/ zonei supuse transplantului. Medicul specialist va stabili toate detaliile, astfel incat, alopecia sa poate fi stopata in evolutie si tratata, iar implantul de par – daca se impune – sa fie realizat in cele mai bune conditii.
ANALIZA RAPIDA SI NEDUREROASA

Cum se desfasoara analiza TricoLab pentru scalp?

Tricoscopia digitala Tricholab consta in evaluarea calitativa si statistica a unui set de imagini videodermoscopice ale scalpului pe care medicul dvs. curant le va realiza in cadrul evaluarii initiale. La distanta de o saptamana, va fi disponibil un raport complet de tricoscopie cu privire la statusul pacientului. Pe baza imaginilor de macroscopie, cat si a celor de detaliu de la nivelul scalpului, efectuate cu ajutorul unei camere performante, in final, specialistii Tricholab pot oferi o analiza detaliata si inclusiv un diagnostic legat de problema dvs. Astfel veti avea parte defapt de doua opinii, cea a medicului curant, cat si cea a echipei Tricholab din Germania, specializata in evaluari tricoscopice digitale.

Tricoscopia poate da detalii dincolo de ceea ce poate identifica medicul doar printr-o evaluare vizuala si anamnestica, putandu-se astfel face diferenta intre diferite tipuri de alopecii care au si indicatia unor tratamente specifice ( alopecii cicatriceale/noncicatriceale; alopecie androgenetica/efluvium telogen; tricotilomanie etc). Exista criterii bine stabilite tricoscopice care permit ca pe baza raportului final Tricholab sa se poata stabili un diagnostic cat mai corect (tipul unitatilor foliculare; densitati, grosimi, repartitie a firelor de par la nivelul scalpului).

Programul clinicii

Luni - Vineri:  9:00 - 21:00
Sambata, Duminica:  inchis