TERAPIE INTRAVENOASA PENTRU CADEREA PARULUI

Ce este terapia IV?

Terapia IV este un tratament minim invaziv care se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor care se confrunta cu problema caderii parului si care isi doresc imbunatatirea si mentinerea calitatii parului pe o perioada lunga de timp.

Terapia IV este un tratament revitalizant care presupune injectarea intravenoasa a unui cocktail de substante nutritive cu efecte benefice asupa parului si a intregului organism. Acest tratament are ca efect imbunatatirea starii de sanatate si reface aportul de nutrienti necesari functionarii la parametri optimi a organismului.

Tratamentul este unul personalizat, care tine cont de varsta, sex, starea de sanatate si necesitatile organismului, iar cocktail-ul de substante nutritive se poate adapta conform nevoilor si recomandarilor asociate.

Programeaza o Consultatie si incepe tratamentul cat mai curand!
Rezerva acum
Injectarea intravenoasa a substantelor active  permite asimilarea in proportie de 100% si intr-un timp scurt a nutrientilor de catre organism, permitand obtinerea rapida a rezultatelor dorite,  in comparatie cu administrarea lor orala, ce necesita procesare digestiva si o asimilare partiala la nivelul organismului.
TERAPIILE INTRAVENOASE

Ce contine terapia IV?

Amestecul administrat sub forma de perfuzii poate contine vitamine, minerale si antioxidanti precum:

  • Vitamina C –  un puternic antioxidant, cu rol important in functionarea sistemului nervos, in sinteza de colagen la nivelul tesutului conjunctiv, are rol energizant si in stimularea imunitatii. Vitamina C nu se poate sintetiza sau stoca la nivelul organismului, asftel, avem nevoie de un aport zilnic de vitamina C, pentru mentinerea starii de sanatate.
  • Vitamine din complexul B (B1 tiamina, B2 riboflavina, B3 niacina, B5 acidul pantothenic, B6 piridoxina, B7 biotina, B9 acidul folic, B12 cianocobalamina), cu functii multiple in organism, avand un rol major in functionarea normala a sistemului nervos, a sistemului imunitar si digestiv, in producerea de energie, contribuind la reducerea oboselii. Vitaminele din complexul B sunt hidrosolubile, si cu exceptia vitaminii B12, nu pot fi stocate in organism, surplusul fiind eliminate prin urina. De aceea este nevoie ca organismul sa fie alimentat astfel incat sa se acopere necesarul zilnic din acesti nutrienti.
  • Minerale (magneziu, fier, calciu, zinc sau seleniu) -microelemente nutritive cu rol in functionarea in parametri optimi si mentinerea sanatatii organismului:
  • Mg – are rol in mentinerea unui nivel optim de zahar in sange, imbunatatirea digestiei, sustine buna fuctionare a sistemului muscular si osos, combate oboseala si starea de extenuare;
  • Fe – este un element esential in producerea de sange si oxigenarea organismului, are rol important in procesele gastro-intestinale, in sistemul imunitar si in reglarea temperaturii corpului;
  • Ca – desi ponderea acestuia este mai mare la nivelul oaselor si al danturii, calciul are un rol esential la nivel cardio-vascular si muscular, in functionarea normala asistemului endocrin si sistemului imunitar;
  • Zn – are rol antioxidant, in intarirea sistemului imunitar si in pastrarea sanatatii parului, unghiilor, oaselor si a pielii;
  • Se – un mineral antioxidant cu rol important in buna functionare a sistemului imunitar, previne inflamatiile si alaturi de zinc, contribuie la intarirea unghiilor si a parului;
  • Glutation – un antioxidant puternic, cu rol in neutralizarea radicalilor liberi si reducerea stresului oxidativ, mentinand astfel starea de bine si intarziind procesele de imbatranire premature.
Programul clinicii

Luni - Vineri:  9:00 - 21:00
Sambata, Duminica:  inchis