Cat voi plati pentru transplantul de par?

Una dintre cele mai des intalnite intrebari in cadrul unei consultatii pentru transplant de par este “cat costa?”

Chiar daca in Romania este posibil sa gasesti diverse informatii care exprima pretul per graft, unitate foliculara sau interventie in sine, este foarte important sa intelegeti diferentele dintre ele si faptul ca toate exprima, intr-o forma sau alta, aceeasi forma finala, detaliata diferit.

Datorita faptului ca ne dorim sa fim foarte corecti cu fiecare dintre pacienii nostri, pentru ca ne dorim ca fiecare dintre acestia sa aiba parte de un rezultat perfect adaptat nevoilor fiecaruia dintre ei, pe site-ul nostru nu veti gasi un pret exact pe unitati foliculare translaplantate.

Pentru noi, ca si pentru fiecare dintre pacientii nostri transplantati, cel mai important lucru a reprezentat cate dintre unitatile foliculare vor supravietui pe termen lung si care sunt de fapt rezultatele pe care fiecare dintre acestia le doreste si le poate obtine.

Costul unei interventii pentru transplat de par va tine cont intotdeauna de mai multe caracteristici foarte importante:
  • Varsta pacientului – intotdeauna atunci cand vorbim despre refacerea liniei parului pentru pacientii tineri, trebuie sa luam in considerare si conservarea firelor de par existente, dar care de-a lungul timpului, in prezenta alopeciei androgenetice, vor fi pierdute. Din fericire, in zilele noastre, exista multiple metode de tratament, care chiar daca nu reverseaza efectele acestei boli, ne ajuta sa oprim evolutia ei;
  • Calitatea zonei donatoare – este foarte important sa tinem cont de structura si grosimea firelor de par ce vor fi transplantate, forma dreapta sau ondulata a acestora, directia de crestere a lor, precum si de conditia scalpului in zona respectiva;
  • Densitatea transplantului – un lucu foarte important care trebuia luat in calcul atunci cand discutam despre costul acestei interventii il reprezinta numarul de grefe necesare obtinerii unui rezultat natural.

ETAPELE PROGRAMARII UNUI TRANSPLANT DE PAR

Pasul 1

CONSULTATIA

La Elos Hair Clinic orice interventie de transplant de par este precedata de o consultatie, in cadrul careia, aflam istoricul medical al pacientului. Desi aceasta procedura nu prezinta multe restrictii, anumite conditii medicale, contraindica realizarea interventiei (de exemplu existenta unui lichen plan la nivelul scalpului).

Ne incurajam pacientii ca, in cadrul acestei intalniri cu medicul chirurg, sa adreseze toate intrebarile, nelamuririle si curiozitatile pe care le are.

Pasul 2

OFERTA FINANCIARA

Ne dorim ca fiecare dintre pacientii nostri sa aiba parte de cele mai bune rezultate, durabile pe termen lung.

In cadrul Elos Hair Clinic ne asumam responsabilitatea ca oferta financiara pe care o primesc acestia, sa fie transparenta, sa nu exprime un numar de grefe, unitati foliculare sau fire de par, asa cum sunt cele menite sa produca doar confunzie si sa le dam pacientilor nostri toate detaliile necesare pentru a lua cea mai buna decizie.

Programul clinicii

Luni - Vineri:  9:00 - 21:00
Sambata, Duminica:  inchis